Dagtid...

Hejsan!

Sitt/ligger här med en utslagen Stella i famn. Klockan är 14.45 och hon har skrikit sedan ca 12. nyss somna hon, men vaknar ibland och skriker för att somna om igen.... Stackarn har jätte ont i magen. Senaste veckan har hon fått utslag i ansiktet och börjat prutta massor! Så får hon sånnahär hysteriska skrikattacker... Kan det vara n´ågot jag äter dricker? Mjölk? Nån som har erfarenhet? Ska fota när jag får möjlighet så ni får se utslagen.
Tycker så synd om min lilla flicka ♥

Förresten så ringde dom från personal till Micke idag! Han ska nästa vecka på arbetsintervju till provbanan/bromstestningen på Scania. Han har ju sökt dagtidsjobb nu. Han vill inte jobba eftermiddag utan vara hemma med barnen då. HOPPAS han får jobbet!!! Tror han skulle trivas med att provköra dom färdiga lastbilarna :)

Ska försöka lägga stella här i soffan så jagt kan ge Isabell mellis...

Han ta en bild på ena kinden. Påminner lite om mjölkskorv. Varar lite.



Kommentarer
Postat av: Malin

aaaw stackars lillan! <3

2011-03-04 @ 15:51:52
URL: http://grodan09.wordpress.com
Postat av: Kati

stakin, om hon har mjölk allergi, pröva 2 veckor att själv lämna bort mjölken, om utslagen går bort så vet du varför.(de kan ju också vara nån annan allergi)

2011-03-04 @ 18:42:48
Postat av: Marja

Vad sa BVC då?? tänkte på att det varar så måste man kanske ta hand om det lite snabbare? sen har jag hört att man inte ska mickla sig fram själv utan rådfrågning.. det kan vara allt från att du ätit tomat, paprika lök ja gud vet vad.. hoppas det blir bra snart iaf ;))

2011-03-04 @ 21:48:10
Postat av: Sarah - Mamma till Hampus, Novalii o Loke

sv:

Hej!

Jag var nog lite luddig i inlägget... Både H & N har haft mjölkallergi. dvs att dom inte tålt komjölksprotein. Tror det är den vanligaste formen av mjölkallergi om jag har fattat det rätt, laktos är en helt annan grej.

Mina barn har reagerat på det viset som din Stella verkar bete sig nu. ONT i magen, skrikattacker, utslag, torr hud, gasig, trött och även hård i magen. Båda gångerna har vi fått komma in och testa barnen (blodprov & pricktest) På hampus (som skrek dygnet runt) visade tester tydligt på allergi och han blev en helt annan unge på mjölkfri kost. Han var jättekänslig mot mjölk men är nu i stort sett fri från det... Novalii (som mest hade utslag och skrikattacker) visade inget på testerna men blev helt "normal" efter ca en vecka på mjölkfritt ändå. Hon reagerar fortfarande om hon får för mycket mjölk, men vi kör inte mjölkfritt. Så jag skulle råda dig till att prata med bvc! Antingen så får du komma in och testa henne eller så råder dom dig att skippa ALL mjölk ett tag för att se om det blir skillnad. Hon ser och beter sig iallafall precis som mina barn gjort & som Loke gör för tillfället. Det skär i hjärtat när man ser att dom har så ont när man inte vet vad man ska göra. Men som sagt, prata med bvc och säg att du misstänker mjölkallergi. Det kan ju, som någon sa, vara allergi mot vad som helst egentligen, men man måste ju börja nån stans! Hoppas det reder ut sig för våra små så fort som möjligt! <3



Blev en hel novell det här, sorry! ;)

Men hoppas du fick några svar iallafall!



Kram.

2011-03-04 @ 23:41:09
URL: http://www.hedbloms.bloggplatsen.se
Postat av: niina

men lilla hjärtat då.du måste få hjälp

2011-03-04 @ 23:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0