Första dagen ensamma...

Hej!

Sitter här i köket ensam i tystheten. Helt glad faktiskt. Har väntat på denna dag med en klump i halsen. (Kanske lite överdrivet, men ungefär...) Micke började jobba idag. Han har inte jobbat sedan juni 2010.
Allt har gått jätte bra. Flickorna är snälla och jag är lite piggare än igår. Vi la oss redan 21.30 igår. Det är tidigt för att vara oss. Idag ska vi satsa på 21.00 ;)

Nu sover flickorna. Jag ska också läögga mej straxt. Var bara tvungen att fixa några grejer på datan först. Passar på att skriva här en snutt också :) (Vet inte om jag orkar/hinner mera senare idag)

Gårdagen alltså... PUH!

Ska faktiskt gå och ta foton så ni förstår vad jag menar...

Så..



Det här är utanför våran ytterdörr. Plankorna som inte är målade har micke lagt dit nu efteråt...



Och här är vårat altantak som micke desperat försökt laga. Micke och Kent ska fixa det lite bättre i helgen. Hoppas det håller tills dess...

Nu i efterhand har vi sett att dom som bodde tidigare lagat denna bjälk med 3 skruvar. Vad är det för smartskafft? Bärande bjälkar ska man ju byta ut om dom spricker!!! Arg jag blir på sånt!

Vi är inte så jätte ledsna för det här för vi skulle ändå bytt altantaket i vår, men vi hade ju inte velat att det skulle komma ner nu! Och liten nervös blir man ju för fönstrena... Och undra hur det ska hålla resten av vintern. Det är ju typ 3 månader kvar.... :(

Jo så vi var deppiga hela förmiddagen. Sen packade vi in hela familjen i bilen och åkte till barnens farmor. Där fick vi ♥-pannkakor. Hur fina var inte dom på en skala??? Vill också ha en sånn stekpanna. Skeppshult tror jag den var från.
Svärmor passade på att sy alla mina gardiner! Så när jag har tid ska Stella, Isabell och vardagsrummet få nya gardiner. 
På kvällen åkte vi hem via Willys och storhandlade. Vill tipsa er om att det är "Tag 3 betalar för 2" på alla blöjor! Vi köper alltid Libero up&go storlek 5. Så gjorde vi även igår. Detta gäller till 6 februari så vi ska nog hinna dit en sväng till ;)
 
Vill passa på att gratta familjen Hartwall som igår fick en liten dotter ♥ Längtar till mars då vi får spendera en hel vecka med dessa fina människor i lappland :) Isabell kommer ju vara eld och lågor när hon får en lekkompis en hel vecka :)

Och så vill jag gratta Linda+familj som i förrgår fick ett plus på stickan :) Blir ett höstbarn som jag då ;)

Jag har tydligen en jätte fin blogg, men tyvär så är den bara svart på min dator :( Kan dock gå in på inlägg och se bilderna, men när jag kollar på bloggen så ser jag inget :/ Trist.

Nu måste jag skynda i säng så jag hinner sova lite innan flickorna vaknar!

Ps. Mamma ringde igår och frågade om jag vill gå på nån fotvård, massage eller annat för att unna mej lite lyx och få lite egentid!!!! Tack älskade mamma!!! Det ser jag verkligen fram emot. Visste direkt vad jag ville gå på. Fotvård! Fötterna är inte direkt fina efter en graviditet! Har varit tungt och inte har man orkat vårda dom heller, men snart så :) D.s.


Kommentarer
Postat av: Malin

jag ser inte heller din banner på min dator.. däremot i mobilen!.. kanske är det nåt med explorer..?

surfar i safari i iphonen..

kram!

2011-01-18 @ 14:37:33
URL: http://grodan09.wordpress.com
Postat av: Anonym

nästa år kanske ni skottar taken? så jobbigt med såna takproblem

2011-01-19 @ 20:49:02
Postat av: Cornelia

Hej kära Rivstartsdeltagare,

Jag skriver för att jag saknar ditt resultat för vecka 2 i Rivstarten, skulle vara kanon om du kunde meddela det. Har jag missat det ber jag om ursäkt, det är ju lite mail att ta hand om så ett eller annat kan slinka fel. Hoppas du förstår.

Skulle det vara så att du av en eller annan anledning inte längre vill delta i Rivstarten kan du väl bara höra av dig och meddela det så jag inte tjatar ihjäl dig med meddelanden. Skriv en kommentar på bloggen, ett meddelande på Facebook om du har det eller maila till [email protected]

Vill du kika hur det har gått för de andra så kan du titta in här: http://corneliatoneri.blogspot.com/2011/01/rivstart-2011-resultat-vecka-2.html



Stor kram och massor med pepp

2011-01-19 @ 21:04:08
URL: http://www.corneliatoneri.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0