En magbild...
Såhär såg jag ut när jag väntade Isabell ungefär i samma vecka:
Och såhär såg jag ut idag :)
Magen är mycket större än förra gången. Men nu är det ju bästa tiden. Inga krämpor och man är smidig fortfarande. Oroar mej för veckorna 28-30... Får se vad som händer. Förhoppningsvis inget!
Ska ta och börja fundera på mitt förlossnignsbrev snart. Vill få det gjort i tid denna gång. Så man kan ändra om man vill... Kommer typ stå "Ge mej alla bedövningar ni har, och alvemang!" :D
Imorgon åker vi till Oslo! Ska bli så kul :) Skriver igen när vi kommer hem på söndag.
Ha de så bra allihopa!
Barnmorskan sa till mig också att man blir större fortare andra gången eftersom magen redan är uttänjd.
Jag är också redan mycke större, fast jag har gått ner 3 kg på en månad nu..
Bra tips de där med förlossningsbrev, tror ja ska skriva ett jag med..
Ha de bra!
We have a winner!!!
4 PP per skiva (20 skivor Per bröd)
9 dl vetemjöl
9 dl rågsikt
2,5 dl rågkross
1 dl solrosfrön
2 nyper salt
5 tsk bikarbonat
5 tsk bakpulver
2,5 dl ljus sirap
1 l filmjölk
Blanda alla torra ingredienser först tillsätt sedan filmjölken och sist sirapen. Smöra två avånga brödformar och strö lite havregryn i botten, fördela smeten i formarna och baka på 150 grader i ca 2 timmar. Lägg ugnsfolie på när skorpan inte behöver få mer färg.
Skiva upp och njut!