Bilder från helgen

Hejsan!

Måndag igen! Och Micke ska jobba eftermiddag denna vecka. Som tur har jag lite program inplanerat så veckan kommer nog gå bra!

Idag har vi haft en riktigt trevlig dag med Sunniva och Emil. Efter att Isabell vaknat från sina dagssömn vid 14 åt vi mellis och tog bilen till Järna. Där gick vi en promenad till parken där vi lekte och hade lite picknick. Tyvär glömde jag kameran hemma. Typiskt.

Här är iallafall Isabell i lördags påväg till Alicias 2 års kalas.





Här har vi busflickorna Isabell och Alicia.



Isabells och Alicias småsyskon



Så söta ♥

I söndags kom Kent och hjälpte micke att riva ner vårat altantak. Det gick ju sönder i vintras. 
Jag tycker det blev så ljus och fint utan tak, men samtidigt vill vi ju kunna sitta där när det regnar också så nya taket ska på plats om några veckor.  



Stella har börjat suga på tummen mer och mer...



I lördags när vi var i Södertälje passade vi på att åka en sväng till Coop. Där köpte Micke en hjälm till Isabell. Så nu behöver vi bara sätta fast stolen på cykeln så kan vi åka iväg på en tur :)



Hjälmen fick vi ABSOLUT inte ta av på hela kvällen ;) Så Isabell åt, satt på pottan och ritade med hjälmen på :)) Som tur fick micke henne att ta av hjälmen innan baddax :)



Vi hade besök i trädgården i går :)


Kommentarer
Postat av: Malin

tänk på att den typen av hjälm INTE får kastas en endaste gång i golvet, då är den förbrukad.....

vi fick en liten hjälmföreläsning på 1a föräldramötet på Elias fsk i höstas nämligen.. den cykelhjälmen som tål att kastas i golvet har märket ProWell (har jag för mig) och är helgjuten.....

Mysigt med cykelturer dock! Skulle vilja köpa en sån cykelsadel... men vi har bara en cykel så det är ju lönlöst hehehe :D

kraam o du, fiiina bilder! vilken fiiin tunika Isabell hade på sig på kalaset!

2011-04-12 @ 00:16:35
URL: http://grodan09.wordpress.com
Postat av: Anonym

det gäller ioförsej alla hjälmar,hur BRA dom än sägs vara,man kan förhindra många olyckor,hjälmkastningar mm med cykelvett från första början från föräldrarna,mina barn hade oxå favorithjälmar,än idag är det nån "coolhelstfaktor" att ha den på huvet även när dom inte cyklar, fina Bellis med sin fina jåsa hjälm



har du skaffat cykelvagn än?

2011-04-12 @ 11:22:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0